Az olcsóbb néha drágább

Egy megálmodott fürdőszoba vagy tetőtér színvonalas kivitelezése érdekében nagyon fontos a kivitelező megválasztása.

Sajnos nagyon sokan keresnek meg azzal, hogy elkezdték a kivitelezést, de időközben rájöttek, hogy a Vállalkozó  szakmai hozzáértés hiányában nem volt képes szakszerűen elvégezni az elvállalt feladatokat.

Ez a lehető legdrágább kivitelezés, hiszen kifizették a szakszerűtlen kivitelezést és a költséges építőanyagot elpocsékolták. Sok esetben bontással kell kezdenünk, mert a kontár kivitelezők olyan minőséget hagytak maguk után, hogy az sem szakmailag sem vizuálisan nem állja meg a helyét.

Ezek a kivitelezőnek nevezett csalók, általában készpénzben kérik a kifizetést, szóban adnak ajánlatot, időközben természetesen az árak felfelé mennek. Kivitelezői szerződést és számlát nem képesek prezentálni, hogy ne legyen nyoma. Garanciát nem vállalnak semmire,  komoly anyagi kárt okoznak a megrendelőnek, az iparnak, hiszen lerontják a szakma hírnevét és hát lássuk be nem fizetnek adókat és járulékokat a napvégén.

Így könnyű olcsónak lenni…

Válasszon olyan kivitelezőt,  akit letudnak informálni, referenciával rendelkezik, akár személyesen is lehetősége van megnézni néhány elkészült munkáját. Részletes átlátható árajánlatot készít, még akkor is ha a felmérésért fizetni kell. Szerződést, garanciát és számlát ad.

Rengeteget halljuk, hogy számla nélkül jobb lenne mert hogy az áfa… Amennyiben nem kérnek számlát hogyan érvényesítik a garanciális igényeiket a megrendelők?

Vállalkozásunk a törvény által előírt 36 hónap garanciát vállal minden általunk elvégzett munkára, de megesett már hogy egy 6-8 éves utcafronti térburkolatunk, ahová sajnos felhúzódnak nagyobb tömegű gépjárművek is, az évek során minimálisan megsüllyedt.

Nagyon kedves visszatérő megrendelőnk ezt felénk nem is jelezte,de mivel ott dolgoztunk ismét, önszántunkból újraburkoltuk az autóbejárót. A mi lelkünknek jól esett a megrendelő pedig nagyon boldog volt.

Tehát a minőség garanciánk az emberiségen alapul. Csapatunk családias, nálunk nem alkalmazottak vannak, hanem kollegák, minden kollegát próbálunk maximálisan megfizetni a kemény munkáért. A tisztelet ott kezdődik hogy átérezzük a gazdasági nehézségeket és tisztességes megélhetést biztosítunk, ezzel is azt garantálni hogy nem nyugaton keresnek munkalehetőséget.