Szolgáltatások

Szolgáltatásaink

Konyha felújítás

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

modern bathroom with sink bathtub and shower - rendering

Fürdőszoba felújítás

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Egy fürdőszoba felújításakor lekerülnek a burkolatok, vakolat és ezzel együtemben az elöregedett vezetékek cseréje  számunkra nem okoz nagy problémát,  a megrendelő pedig nyugodt lehet hiszen biztos abban, hogy ebben a helyiségben minden látszó és nem látszó elem szakszerűen korszerűsítve lett.

Több esetben előfordult, hogy egy elavult konyha vagy fürdőszobában radiátoros fűtés ált rendelkezésre, de a megrendelő szeretett volna  korszerű fűtést esetleg törölközőszárítós radiátort a helyiségben. Ennek sincs akadálya,meglévő radiátoros fűtésből lehet padló, fal  vagy mennyezetfűtést kialakítani.

Fürdőszoba esetén manapság kimagaslóan népszerű padlófűtést kialakítani a komfort érzés növelése érdekében. Legyen az víz cirkulációs vagy elekromos fütőkábel.

Az általunk végzett szolgáltatások az alábbi munkálatokra terjednek ki:

Kiváló épületgépészünk alvállalkozásban elkészíti a terveket az ön igényei szerint és a kivitelezés lebonyolításában is segítünk.

Elérhetőségeink

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérem lépjen kapcsolatba munkatársunkkal. Vegye fel velünk a kapcsolatot az itt megadott email címen vagy telefonszámon az elérhetőségeinkre kattintva.