Szolgáltatások

Szolgáltatásaink

KFStudio - Kerítésépítés

Kerítés építése

A régi kerítés bontásával kezdünk. Alapozási munkálatok, alapárok kitermelése következik, melyben vasszerelést helyezünk el, és a helyszínen kevert, vagy mixerbeton segítségével kiöntjük. Lábazatot és igény esetén pillér zsaluköveket helyezünk el a friss alapra, soronkénti vízszintes és függőleges vasszereléssel.
Kerítésoszlopok elhelyezése és a lábazatok betonnal való kitöltése következik, majd a díszítőmunkák. Például fedlap szabása és elhelyezése, lábazatok és pillérek vakolása, színezése, betétek elhelyezése.

fürdőszoba felújítása generálkivitelezés

Fürdőszoba felújítása

Bontással indítunk, melyet a vízszerelés követ. Csaknem minden esetben új víz és csatornarendszert építünk ki.
Ezt a kőműves javítások követik, mely vakolat és aljzatbeton javítást jelent. Vízzáró réteget helyezünk el két rétegben a vizesblokkok körül. Például fürdőkád, tusoló. A sarkokba hajlaterősítő szalagot is teszünk.
Ezután következnek a hidegburkolati munkák és a szerelvényezés. A negativ sarkokat színazonos szilikon tölti ki.

KFStudio - Tetőtérbeépítés

Tetőtér beépítése

Első körben a szarufák közötti hőszigetelő lapokat helyezzük el. Ezt követi a fém, vagy fa váz elhelyezése, melyek közé kőzetgyapotot teszünk. Erre szintén fém vagy faszerkezetet rögzítünk, melyet ismét 50 mm kőzetgyapot követ.
Szálerősített hőtükörfóliát helyezünk fel, hőtükör ragasztószalaggal lezárva a légtömörség érdekében.
Ezután a párnafák elhelyezése a következő lépés és a gipszkartontáblák rögzítése.

Kerítés építése során végzett szolgáltatások:

Fürdőszoba felújítások során végzett szolgáltatások:

Tetőtér beépítése során végzett szolgáltatások:

Kiváló épületgépészünk alvállalkozásban elkészíti a terveket az ön igényei szerint lakás- vagy házfelújításához és a kivitelezés lebonyolításában is segítünk.

Elérhetőségeink

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérem lépjen kapcsolatba munkatársunkkal az itt megadott email címen, vagy telefonszámon az elérhetőségeinkre kattintva.