Galéria

KÉPEK MUNKÁINKRÓL

Fürdőszoba felújítás

A lenti esetnél bontást végeztünk, vízvezeték és csatorna, illetve villanyvezetékek cseréjét, vakolatok és betonok visszajavítását is vállaltuk.

Nehézségként felmerülhet, ha az ügyfél a kivitelezési folyamatban többször is módosítja az előre megbeszélt terveket. Például jelen esetben a vizesblokk kiállás helyét módosította a megrendelőnk.

Tetőtér beépítés

A szakszerű és légtömör hőszigetelés FŐszerepet játszik a kivitelezés során tetőtér beépítése esetén. A szakszerűtlen kivitelezés „hőhidakat” alkot, melyeknek kellemetlen és egészségtelen, látványos jele a penész. 

Tetőterasz építés

Egyik kedvenc megbízásom volt a lenti képeken látható tetőterasz építése, hiszen az alaptól a burkolatokig mi végeztük a kivitelezést.

Ennél a feladatnál kihívás volt a teherhordó talaj elérése. Megoldás volt, hogy méy kútalapokat ástunk, melyet dolomit sziklával töltöttünk fel és döngöltünk le.

A burkolat előtti vízzárás fontosságát kihangsúlyoznám, mert ez a teraszburkolat élettartamát meghosszabbítja, és az épületbeázás esélyeit nagymértékben  csökkenti.

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT!

Konyháját, vagy fürdőszobáját szeretné felújítani, esetleg még látványtervet is szeretne? Ha van már elképzelése arról, hogy mit szeretne, vegye fel velünk a kapcsolatot árajánlatkérő űrlapunkon keresztül, melynek kitöltését követően 48 órán belül felveszem Önnel a kapcsolatot.

ELÉRHETŐSÉGEINK

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérem lépjen kapcsolatba munkatársunkkal. Vegye fel velünk a kapcsolatot az itt megadott email címen vagy telefonszámon az elérhetőségeinkre kattintva.