Galéria

KÉPEK MUNKÁINKRÓL

Fürdőszoba felújítás

A lenti esetnél bontást végeztünk, vízvezeték és csatorna, illetve villanyvezetékek cseréjét, vakolatok és betonok visszajavítását is vállaltuk.

Nehézségként felmerülhet, ha az ügyfél a kivitelezési folyamatban többször is módosítja az előre megbeszélt terveket. Például jelen esetben a vizesblokk kiállás helyét módosította a megrendelőnk.

Kerítésépítés

A fotókon látható, mélyen elhelyezkedő épületnél a kerítésen kívüli vízzárás fontos szerepet töltött be.

Tudtad, hogy a lábazattal készült kerítések előnye élettartamában és hosszabb stabilitásában van, a lábazat nélküli kerítésekhez képest? 

Támfal

A képen látható támfal rendszer saját tervek alapján készült, mert a megrendelőnek nem volt elképzelése, miként készülhet el igényesen és szakszerűen.

A legtöbb projektjünk esetében hasonló a folyamat: a megrendelő elképzelését mi tökéletesítjük és szakmailag, ár-érték arányban is kedvezően tervezzük meg és készítjük el.

A támfal készítésénél a magas szintkülönbség és a szűk kert okozhat nehézséget a földmunkagépek mozgásában és az építőanyag lejuttatásában. 

Tetőtér beépítés

A szakszerű és légtömör hőszigetelés FŐszerepet játszik a kivitelezés során tetőtér beépítése esetén. A szakszerűtlen kivitelezés “hőhidakat” alkot, melyeknek kellemetlen és egészségtelen, látványos jele a penész. 

Tetőterasz építés

Egyik kedvenc megbízásom volt a lenti képeken látható tetőterasz építése, hiszen az alaptól a burkolatokig mi végeztük a kivitelezést.

Ennél a feladatnál kihívás volt a teherhordó talaj elérése. Megoldás volt, hogy méy kútalapokat ástunk, melyet dolomit sziklával töltöttünk fel és döngöltünk le.

A burkolat előtti vízzárás fontosságát kihangsúlyoznám, mert ez a teraszburkolat élettartamát meghosszabbítja, és az épületbeázás esélyeit nagymértékben  csökkenti.

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT!

Konyháját, vagy fürdőszobáját szeretné felújítani, esetleg még látványtervet is szeretne? Ha van már elképzelése arról, hogy mit szeretne, vegye fel velünk a kapcsolatot árajánlatkérő űrlapunkon keresztül, melynek kitöltését követően 48 órán belül felveszem Önnel a kapcsolatot.

ELÉRHETŐSÉGEINK

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérem lépjen kapcsolatba munkatársunkkal. Vegye fel velünk a kapcsolatot az itt megadott email címen vagy telefonszámon az elérhetőségeinkre kattintva.